Gunnars get

Plötsligt händer det säger dom ju. Och även om jag nu inte har någon miljon i börsen så är jag beredd att hålla med för en gångs skull. Jag råkade nämligen slinka in på Huvudsta Loppis när vi var ute och promenerade i förra veckan. Det fanns en del fina saker men lite så där loppis-mätt som jag är höll jag mig i skinnet. Tills jag hittade geten. Ni vet Gunnar Anders trä-get. Som man nästan bara kan drömma om efter ett reportage i tidningen Hus & Hem Retro. Dom är omåttligt populära nu för tiden. Nu var min get väldigt smutsig och i ett lätt ovårdat skick när vi möttes. Kanske var det därför jag fick köpa den för 30 kronor jämt. Strunt samma tyckte ju jag så klart och betalade glatt. Jag ville ha ett Gunnar Ander-djur. Punkt. Och efter lite putsande med tops har jag nu fått fram originalfärgen. Om än fortfarande i ett något slitet skick. Plötsligt var det min tur helt enkelt.

4 reaktioner på ”Gunnars get

  1. Oj, vilken söt get! Har inte tagit mig till Huvudsta än. Kom ju inte hem förrän i söndags efter två månader borta 🙂 Men ska nog ta en sväng imorgon kanske. Får se om vi stöter på varandra där nu istället för i Forsa 🙂

    Gilla

    • Ja, det kanske vi gör! Blir inte så ofta för oss där heller. När det är dags för lite längre promenad brukar vi styra dit ibland.

      Gilla

  2. Ping: HJORTEN | Jag, en loppista

  3. Ping: GIRAFFEN | Jag, en loppista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s