God fortsättning

Så var julen förbi. Vi fick vår önskan uppfylld och ett par dagar innan julafton föll snön. Inte mycket. Men tillräckligt för att vi med lite minusgrader kan känna att vintern är här på riktigt. Så nu njuter vi av efterdyningarna av julen och drar djupa andetag på pulkpromenaderna. Det är underbart att sänka tempot och bara njuta av ledighet. Och igår passade jag till och med på att ta ett par bilder av några av de retroprylar som låg bland mina klappar i år. Jag får nästan nypa mig i arm för att förstå att jag fått så fina gåvor. Under året som gått har jag nämligen bestämt mig för att röja samla på tekoppar av dekoren Prunus från Gustavsberg och av skålar och kanna från Berså. Sen ska det liksom inte bli fler dekorer för mig. Det måste liksom bli så om skåpen ska räcka till.

Och vad låg inte i ett paket från svärmor. Joorå. Två koppar med fat. Och en assiett. Så himla fint att man nästan smäller av. De ska få stå på öppna hyllan i köket och bara malla sig. Så det så.

LOP_5726

LOP_5730

LOP_5727

LOP_5732

2 reaktioner på ”God fortsättning

  1. Verkligen jättefina! Jag har också påbörjat en samling. Hittade ett tekoppsfat på en loppis 🙂 Har man grimma får man häst (kanske) hi, hi!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s