ÄNTLIGEN

Jag har känt den komma smygande på sistone. Längtan efter att blogga igen. För trots att man kan tro att det är slut med loppandet för min del så det faktiskt inte alls fallet. Jag går på loppisar hela tiden. I alla fall tillräckligt för att göra ett fynd då och då.

Och nu när september kom. Luften blev hög och klar. Så gjorde hjärtat ett litet skutt i bröstet. Som för att kippa efter andan. Fotografera. Vore det inte helt magiskt att försvinna några minuter in i kameralinsen kanske. Jo. Utforska lite. Se om inte hela själen skulle blomma lite grann av att få ut lite kreativitet. Beskåda mina fynd. Och njuta av formgivning från en annan tid. Äntligen.

Vas, Handmålad, Ekeby, Randig vas, Atterberg, Retro, loppisfynd, Loppis, Vintage

Jag tog med mig ett av favoritfynden från tidig sommar. En handmålad randig skönhet, signerad Ingrid Atterbergs från Ekeby, som slår an något väldigt speciellt hos mig. Rosa och blått har liksom aldrig varit kombinationen för mig. Men det här. Det är magiskt. Ögat fastnar där på ränderna. Och genast går glädjen som en rännil rakt ner i magen.

Och det var precis så där härligt som jag tänkt mig. Att fotografera alltså. Lite som det första träningspasset efter vila. Lite trevande först. Men helt fantastiskt efteråt. Så. Äntligen lite bloggande alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s